Skriv under for importforbud mot pels

21 August, 2018

Å legge ned norske pelsfarmer er ikke nok for å stoppe dyremishandlingen i pelsindustrien. Pelsen i norske butikker kommer ofte fra andre land. Skriv under for importforbud!


Skriv under for importforbud mot pels!

Ny dokumentasjon viser mink som spiser hverandre levende

Anima i Litauen har offentliggjort nytt og sjokkerende filmmateriale som viser makabre forhold på minkfarmer. Opptakene viser et ungdyr som blir spist levende. Mens den desperat forsøker å slippe unna, blir ungen revet i stykker av andre rovdyr i buret. Man ser dyr som trekker ut indre organer på offeret mens det fortsatt er i live.

Også andre opptak viser eksempler på de fatale konsekvensene av å plassere mink sammen i bur. Man ser dyr som skriker i smerte av å bli angrepet av andre i buret. Kroppsdeler mangler og blodet drypper fra store, åpne sår.

Avsløringer-fra-pelsfarmer-sommeren-2018-pelsdyr-mink-farm-anima

Avsløringer-fra-pelsfarmer-sommeren-2018-pelsdyr-mink-farm-anima

Pelsen kan ende opp i norske butikker

Det finnes ingen garanti for at pels fra disse farmene ikke ender opp i norske butikker. Oppdretterne i Litauen selger pelsen sin til Saga Furs og Kopenhagen Fur, som igjen selger til motehus og motemerker som selges i Norge.


Vi trenger importforbud mot pels

Bare et forbud mot import av pels vil kunne stoppe pelsindustrien. Nesten all pelsen som produseres i Norge eksporteres til Russland og Kina. Den pelsen vi finner i norske butikker kommer i stor grad fra andre land. Å legge ned pelsfarmene i Norge er derfor ikke nok. Vi må også stoppe innførselen av pels fra andre land.

Skriv under for importforbud nå!
 


Skriv under for importforbud mot pels!