Hjelp oss med å stoppe Yulin og hjelp hundene i Asia!

Du kan hjelpe dyrene ved å støtte fast hver måned eller donere et engangsbeløp.

Tast inn gyldig beløp (minst 10 kr)
Skriv inn både fornavn og etternavn.
Skriv inn gyldig epostadresse
Skriv inn telefonnummer på 8 siffer.
Sikret
You will now be taken to a secure 3D secure payment page

Hvert år den 21. juni er ikke en helt vanlig dag i den sør-kinesiske byen Yulin. Dagen markerer starten på den årlige hundekjøttfestivalen, hvor tusener av hunder og katter må lide en grusom skjebne for å ende på middagsbordet. Vi arbeider for at bruken av hundekjøtt i store dele av Asia skal være fortid. Og vi arbeider målrettet på å få steng ned den beryktede hundekjøttfestivalen i Yulin.

Vi kan se at arbeidet for å stoppe festivalen i Yulin gjør en forskjell, og at synet på hunder og katter endrer seg til det bedre år for år.

Sammen med dyrevenner i Kina og organisasjoner fra mange land legger vi et press, som har betydd at langt færre hunder og katter slaktes. Tidligere ble det slaktet 10.000 hunder og katter, men det er falt til omkring 1/3. Støtten til hundekjøtt stuper i Kina, og i 2020 forbød de kinesiske storbyene, Zhuhai og Shenzhen, bruken av hundekjøtt. Vi gir ikke opp før festivalen er forbudt og hundekjøtt er fortid i Asia.

Med din hjelp kan vi klare det!

Politisk arbeid

Vi arbeider for å sikre bedre forhold for dyrene i Asia. Blant annet arbeider vi for å hjelpe dyrene gjennom dyrevelferdslover som beskytter dyrene bedre.

Undervisning

Vi støtter undervisning i kinesiske skoler om dyrevelferd. Ved å utdanne barn og unge bryter vi den onde sirkelen og sikrer en ny dyrevennlig generasjon.

Underskrifter

Gjennom underskrifter viser vi hvor mange mennesker som er motstandere av festivalen og legger press på politikerne om å handle og forby festivalen.

Du blir nå tatt videre til en sikker 3D Secure betalingsmetode hvor opplysingene dine er beskyttet