Bli dyrefadder – hjelp dyrene med et fast månedlig bidrag!

Du kan også hjelpe med et engangsbeløp. Hver krone teller!

Tast inn gyldig beløp (minst 10 kr)
Skriv inn både fornavn og etternavn.
Skriv inn gyldig epostadresse
Skriv inn telefonnummer på 8 siffer.
Sikret
You will now be taken to a secure 3D secure payment page

Takk for at du vil hjelpe dyrene! Vi jobber hver dag for å hjelpe dyr i nød og skape en fremtid uten dyremishandling. Gjennom kampanjene våre oppnår vi konkrete resultater for dyrene, men vi har bruk for din hjelp for å kunne fortsette arbeidet. Vi har blant annet oppnådd:

- Forbud mot hunde- og kattepels i EU
- Slutt på dyreforsøk til kosmetikktesting i EU
- Slutt på gåselever (foie gras) i alle danske matbutikker
- Slutt på buregg hos flere danske og norske matbutikker og matprodusenter
- EU-flertall for å fjerne støtte til tyrefekting
- Forbud mot pelsdyroppdrett av rev i Danmark

Kampanjene våre er effektive og gir resultater, men utfordringene for å hjelpe mishandlede dyr er enorme og de største utfordringene ligger fortsatt foran oss.

Du kan hjelpe dyrene ved å støtte fast hver måned eller donere et engangsbeløp. Støtt i dag og vær med på å skape en fremtid uten dyremishandling!

Dialog med næringslivet

Vi går i dialog med næringslivet for å skape forandring. I dag har store næringslivsaktører i både Norge og Danmark kuttet buregg, og alle danske matbutikker har sluttet med gåselever. 200 motefirmaer har droppet pels, blant dem Hugo Boss og Armani.

Politisk arbeid for dyrene

Det politiske arbeidet vi har gjort for dyrene har gitt enorme resultater. Vi har blant annet fått forbud mot hunde- og kattepels i hele EU, og forbud mot pelsdyroppdrett av rev i Danmark.

Redder dyr i nød

Vi redder blant annet hunder i Kina fra slakt og gir burhøner i Danmark et nytt liv i naturlige omgivelser. I informasjonsvirksomheten vår forteller vi historien om dyrene som blir reddet og vekker folks engasjement for dyrene.

Du blir nå tatt videre til en sikker 3D Secure betalingsmetode hvor opplysingene dine er beskyttet