Støtt dyrene som lider i foie gras industrien - de trenger DIN hjelp!

Vi fortsetter kampen mot import og salg av foie gras i Norge. Men vi trenger deg!

Tast inn gyldig beløp (minst 10 kr)
Skriv inn både fornavn og etternavn.
Skriv inn gyldig epostadresse
Skriv inn telefonnummer på 8 siffer.
Sikret
You will now be taken to a secure 3D secure payment page

Anima jobber for import- og salgsforbud av Foie Gras. Dialog, opplysning og dokumentasjon er grunnsteinene i våre kampanjer og det har allerede gitt effekt. Flere restauranter, kokker, forbrukere og politikere tar avstand fra produktet. Men vi er ikke i mål og vi trenger din støtte for å fortsette kampen mot mishandlingen av uskyldige dyr.

Opplysning

Vi kontakter politikere og virksomheter, og opplyser om de brutale produksjons metodene, slik kan de ta et dyrevennlig valg og jobbe for en foie gras fri politikk. Media inviteres til å ta del i kampen ved å sette fokus på den brutale virkeligheten og forbrukeren opplyses via sosiale medier og nettside.

Dokumentasjon

Vi sitter på sterke bilder og heftig dokumentasjon om hva som foregår bak lukkede dører der foie gras produseres. Dedikerte dyrevenner har gått undercover og blitt utsatt for traumatiske opplevelser for å dokumentere den brutale virkeligheten på foie gras farmer. Dessverre er det nødvendig å vise dette materialet til verden, slik at alle skal forstå at foie gras er både etisk og moralsk forkastelig.

Hva vil vi oppnå?

Produksjon er forbudt i Norge, på samme måte som i 23 av 28 andre EU land. Men import og salg er fremdeles lov og dette er med på å opprettholde produksjonen og dyremishandlingen. Det er ikke greit med dyremishandling, selv om det skjer på andre siden av grensen. Med denne kampanjen vil vi kjempe for et foie gras fritt Norge. Er du med?

Du blir nå tatt videre til en sikker 3D Secure betalingsmetode hvor opplysingene dine er beskyttet