Nei takk til dyr i underholdningsindustrien!

Med din støtte kan vi hjelpe dyrene i underholdningsindustrien.

Tast inn gyldig beløp (minst 10 kr)
Skriv inn både fornavn og etternavn.
Skriv inn gyldig epostadresse
Skriv inn telefonnummer på 8 siffer.
Sikret
You will now be taken to a secure 3D secure payment page

Akkurat nå kommer vi ekstra langt for din støtte. For hvert nye medlem får vi nemlig 150 kr. ekstra av en gavmild donor til vårt arbeid for dyrene i underholdningsindustrien. Bli medlem i dag og gjør en forskjell!

Selfie med en søt liten løveunge, hyggelig ridetur på en elefant eller en magisk svømmetur med en smilende delfin?

Å oppleve ville dyr på tett hold er en drøm for de fleste. Dyrene ser søte og glade ut når de hopper, danser og løper for publikum. Men sannheten er en annen, og dyrene i underholdnings- og turistindustrien lever under ekstremt tøffe forhold, så snart lyset slukker og publikum går hjem.

I Anima arbeider vi for dyrene i underholdnings- og turistindustrien. Hver dag tvinges de ー helt unødvendig ー til å opptre for og underholde turister og publikummere rundt om i verden mot deres vilje, med enorme konsekvenser som et resultat.

Anima har i mer enn et årtier hatt fokus på å skape bedre vilkår for dyrene i underholdnings- og turistindustrien. Vi har blant annet fokusert på: - Forbud mot bruk av ville dyr i sirkus i Europa - Samarbeid med reiseselskaper om å slutte med å sende gjester til delfinarier - Forbud mot å holde delfiner og hvaler i delfinarier - Forbud mot tyrefektning i EU - Opplysningskampanjer til forbrukere/turister

Men vi kan ikke gjøre det uten deg. Vi trenger støtte, så vi kan fortsette med å opplyse, innsamle underskrifter og legge press på reiseselskaper, politikere og ambassader.

Hjelp oss med å få delfinene ut av bassengene, sirkusdyrene ut av manesjen og tyrene ut av arenaen. Akkurat nå gjør din støtte en ekstra stor forskjell. Når DU blir medlem, mottar vi 150 kr. ekstra til vårt arbeid for dyr i nød. Men fort deg, dette gjelder kun frem til 30. juni.

Din støtte går blant annet til:

Opplysning

Vi viser virkeligheten til de mange mennesker som enda ikke har sett hvordan dyrene blir behandlet i underholdningsindustrien.

Protester

Vi samler nordmenn gjennom underskriftinnsamlinger, slik at vi kan legge press på reiseselskaper, politikere, sirkus og delfinarier ー i både Norge og utlandet. Vi anmelder dyremishandling og roper høyt når det skjer regelbrudd.

Politisk arbeid

Vi fremmer dyrenes interesser på tvers av politiske partier og får til lovendringer, som forbedrer forholdene for dyr i underholdningsindustrien. Vi arbeider både i Norge, i Europa og på globalt plan.

Du blir nå tatt videre til en sikker 3D Secure betalingsmetode hvor opplysingene dine er beskyttet