Hjemløse hunder forgiftes før VM i fotball. Be FIFA ta ansvar!

14 May, 2018

Før kick-off "renses" gatene i byene som arrangerer fotball-VM. I Russland blir hunder jaget av dødspatruljer som får betalt for hver hund de dreper. Sultne hunder lures til å spise forgiftet mat. Også i vertsbyer i andre land brukes grusomme metoder for å fjerne uønskede hunder fra gatebildet.

Her må FIFA ta ansvar! Drapene ville ikke skjedd hvis FIFA ikke hadde pekt ut byene som verter for VM. 

FIFA må handle umiddelbart for å sørge for at ingen flere hunder blir jaget og drept i fotballens navn.


Be FIFA stoppe drapene på hjemløse hunder i forkant av fotball-VM!

Bildene avslører
Sultne og desperate hunder fôres med kjøtt som er forgiftet med dødelige kjemikalier. De døde kroppene deres plukkes opp fra gata og kastes som søppel.

Slik hjelper vi
Vi kjører internasjonale kampanjer for å få FIFA til å ta ansvar. Vi samarbeider med lokale organisasjoner i Russland om å sterilisere hjemløse hunder og gi dem veterinærhjelp. Vi jobber også med lokale sheltere for å finne nye hjem til så mange hunder som mulig.

FIFA må bære ansvaret
Det er FIFA som bestemmer hvilke land som skal arrangere fotball-VM. FIFA må ta ansvar for at vertslandene ikke mishandler dyr på grunn av fotballfesten. Tildeling av fotball-VM skal ikke være en torturdom for de hjemløse hundene i vertsbyene.

Skriv under!
Det er på tide at FIFA tar ansvar. Bli med på oppropet som krever at FIFA tar hensyn til dyrevelferd i de etiske retningslinjene sine!


Be FIFA stoppe drapene på hjemløse hunder i forkant av fotball-VM!