Hjelp pelsdyrene!
Med din støtte kan vi gjøre pelsavl til fortid.

Du kan hjelpe dyrene ved å støtte fast hver måned eller donere et engangsbeløp.

Tast inn gyldig beløp (minst 10 kr)
Skriv inn både fornavn og etternavn.
Skriv inn gyldig epostadresse
Skriv inn telefonnummer på 8 siffer.
Sikret
You will now be taken to a secure 3D secure payment page

Hver krone teller i arbeidet for dyrene og i vår kamp for en verden uten pelsdyravl.

Akkurat nå, mens du leser denne teksten, er det millioner av dyr som mink, rev, chinchilla og andre pelsdyr fanget i små bur rundt i Europa og resten av verden. Faktisk avles og drepes om lag 100 millioner dyr hvert år for pelsen.

Pelsdyroppdrett og dyrevelferd kan aldri gå hånd i hånd. Dyrene lever hele livet i burene. De lever i frustrasjon og smerte og får aldri muligheten til å leve ut sine naturlige instinkter som å leke, løpe eller jakte, og de lider alvorlig, både fysisk og mental, av innesperringen. Til slutt blir de brutalt drept - bare for å være bli til pelsjakker og luedusker.

Vi kjemper - sammen med organisasjoner fra hele Europa for å få slutt på pelsproduksjonen og få en ende på de forferdelige forholdene dyrene lever under.

Ingen dyr skal leve på denne måten, og derfor håper vi at du vil støtte vårt arbeid slik at vi kan skape en endring og fortsette kampen for et Europa og en verden uten pelsdyr.

Din støtte hjelper til med å gjøre en stor forskjell for dyrene, som er i en ekstremt sårbar situasjon.

Støtt kampanjen - da er du en del av endringen.

Din støtte går til:

Redninger og veterinærpleie

Sammen med våre samarbeidspartnere i resten av Europa redder vi pelsdyr i akutt nød. Vi gir veterinærhjelp og sørger for nødvendig pleie og omsorg for dyrene, og så gir vi et nytt hjem og et godt liv til pelsdyrene vi redder fra industrien.

Politisk arbeid

Vi jobber politisk i våre europeiske samarbeidsland for å få et forbud mot pelsfarmer og for å få dem stengt helt. Vi går i dialog med politikere og legger press på å endre lovgivningen.

Kampanjearbeid

En stor del av vårt arbeid er å informere og kommunisere om forholdene for revene i pelsdyrnæringen til forbrukere og politikere slik at de kan ta stilling og handle. Vi gjør dette blant annet gjennom kampanjer som fokuserer på dyrenes forhold.

Du blir nå tatt videre til en sikker 3D Secure betalingsmetode hvor opplysingene dine er beskyttet