Hjelp dyr i sirkus!

15 October, 2018


Avgi løfte: Jeg sier nei til dyremishandling!

Ville dyr over hele verden lider i sirkusindustrien. Dyrene mistrives, isoleres og avskjermes fra sine fysiologiske og sosiale behov. Samtidig må de gjennomgå hard trening med horrible metoder.

En ny film gir et skremmende innblikk i de elendige kårene sirkusdyr lever under. Filmen viser en sirkusforestilling i den russiske byen Magnitogorsk. Her tvinges flere tigere til å opptre.

Tigerne, som er naturlig redde for flammer, tvinges til å hoppe gjennom brennende ringer. Det er en kaotisk og stressende situasjon for de store kattedyrene, som presses til det ytterste av sirkusartistene og dyrepasserne. Til slutt kollapser Zena, en hunntiger på 6 år. Hun går inn i et langt og pinefullt krampeanfall.

Dyrepasserne både pisker og heller vann over henne. Til slutt sleper de henne ut av manesjen etter halen. For alle som er glade i dyr er dette grufullt å være vitne til.

Denne forferdelige situasjonen er dessverre ikke enestående. Hver dag tvinges sirkusdyr verden over til å utføre unaturlige triks, samtidig som bråket og uroen i sirkussalen gjør dyrene svært stressede og ukomfortable.

Hjelp dyrene nå - skriv under for å få slutt på ville dyr i sirkus!


Avgi løfte: Jeg sier nei til dyremishandling!