Ferie med dyremishandling? Nei takk!

12 May, 2021

Å oppleve ville dyr på nært hold er en drøm for mange. Tilbudene kan friste når man reiser til eksotiske strøk. Dessverre skjuler glansbildet reiseselskapene viser frem ofte en dyster virkelighet. Bak fasaden gjennomgår dyrene store lidelser i fangenskap.

Gi et løfte om at du ikke vil støtte dyreshow eller annen "underholdning" som innebærer mishandling av dyr.


Si nei til "underholdning" med dyremishandling!

En elefant aksepterer bare å ha folk på ryggen fordi den er blitt kuet med isolasjon og fysisk vold siden den var baby. En tiger ville ikke stått modell til fotografering hvis den ikke var lenket og medisinert. En spekkhogger svømmer opp til 150 km om dagen i det fri. Den blir fysisk og psykisk syk av å leve i et delfinarium.

Dyr i underholdning lever et helt liv i fangenskap under forhold enhver dyrevenn vil finne uakseptable. De er dømt til å leve et uverdig liv innenfor fire betongvegger, i lenker eller i bur, langt borte fra artsfeller og naturlig levested. De tvinges til å jobbe og opptre. De blir ofte utsatt for isolering, sult og fysisk vold for å bli tamme.

Vil du gjøre mer for dyrene i underholdning?
Fortell reisebyrået at de skal ta ansvar og slutte å promotere naturutflukter og arrangementer. Ha en respektfull samtale med de lokale arrangørene om problemet. Be venner og familie gi løftet og del det på sosiale medier. Handlingen din utgjør en stor forskjell for dyrene!


Si nei til "underholdning" med dyremishandling!