Bli med på Dyrevernkonferansen 2021! 

6 October, 2021

Endelig kan vi møtes igjen, og vi er så glad for å kunne invitere dyrevenner til Dyrevernkonferansen 2021! 

Dyrevernonferansen arrangeres av Anima Norge og Nettverk for dyrs frihet, og holdes den 13. og 14. november på Åpen Scene. Konferansen vil bestå av to faglige og sosiale dager, med engasjerende og relevante foredrag. Konferansen er for deg som ønsker:

- å lære mer om hvordan du kan arbeide for dyrene.

- å bli aktiv for dyrene, men vet ikke hvor du skal starte.

- å styrke ditt nettverk i dyrevernbevegelsen. 

Sammen skal vi skape positiv oppmerksomhet og entusiasme rundt dyrevern. Og vi gleder oss til to lærerike og sosiale dager sammen med engasjerte dyrevenner. 

*Konferansen er non-profit og vi ønsker at alle skal ha muligheten til å delta - derfor har vi en påmeldingspris på kun 100 kr pr person. 

Vi har et spennende og sammensatt program, hvor du vil lære mer om strategiske måter å jobbe for dyrene på! Snart vil du møte årets foredragsholdere til konferansen. Vi vil presentere hver enkelt taler og hvilket emne personen skal snakke om i vårt facebookevent - meld deg på og følg med her.

Under ser du stemningsbilder fra Dyrevernkonferansen 2019. Vi hadde to flotte dager sammen med engasjerte dyrevenner, og vi gleder oss til årets konferanse sammen med deg.