Bli frivillig

12 January, 2023

Du kan være med å endre skjebnen til dyrene som lider i industrielt landbruk. Bli frivillig hos oss!
 

“Jeg vil kjempe mot dyremishandling, men jeg vet ikke hvordan.”

Vi har ikke funnet ut av alt vi heller, men vi har noen ideer. Vi har også mange års erfaring, kunnskap og ressursene som kreves for å skape storskala endring for landbruksdyrene. Men vi trenger den aller viktigste ressursen: folk. 

Akkurat nå ser vi etter dedikerte, engasjerte og hardtarbeidende aktivister som deg for å oppnå endring.

 

“Jeg vil gjøre nytte på en effektiv måte” 

Det vil vi også, så la oss finne av ut hvordan sammen. I Anima er vi laserfokusert på forskningsbaserte metoder som skaper storskala, varige og målbare endringer for dyrene. Vi skylder dyrene å finne ut av hva som fungerer best, og vi endrer taktikk når vi tar feil. 

Vi verdsetter kritisk tenking, åpne diskusjoner, selvutvikling, respekt og medfølelse. Og hvis du har noen bedre ideer vil vi gjerne høre dem: vi later ikke som at vi har alle svarene, det er derfor vi trenger flere smarte folk som deg. 

 

“Kan jeg gjøre en forskjell i Anima?”

Ja. Teamet bak Anima er fortsatt lite (en håndfull ansatte og en liten gjeng frivillige), så innvirkningen du kan ha som frivillig hos oss er veldig stor sammenlignet med mange andre organisasjoner. I stedet for å føle deg som en dråpe i havet kan du være med å bygge skipet som seiler på det. 

 

Er du full av ideer? Vil du snakke med journalister? Er du ny til dyrevern og full av motivasjon? Vil du starte en ny kampanje eller prosjekt? Vil du bruke tiden din på noe meningsfylt? Vil du bruke ferdighetene dine til noe viktig?

Skjema for å bli frivillig

Hvis dette høres ut som deg vil vi gjerne høre fra deg.

Om du har noen spørsmål kan du nå oss på frivillig@stoppdyremishandling.no, og om du vil bli frivillig fyller du ut dette skjeamet

Fortell oss om deg selv og hvorfor du vil bli med oss. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Niklas Fjeldberg

Kampanjeleder

Anima - Stopp dyremishandling

 


Hvordan kan du hjelpe oss?

Gateaktivisme, stå på stand, dele ut brosjyrer

Grafisk design, lage brosjyrer og plakater

Pengeinnsamling

Filme og redigere videoer 

Organisere arrangementer

Sosiale medier

Skrive tekster, ha kontakt med media, PR