Vi har reddet 17 rever! Men flere trenger hjelp

1 December, 2017

Utpinte og nærmest ute av stand til å bevege seg var revene fanget i små nettingbur på en pelsfarm i Polen.

Vi reddet ut de 17 revene på farmen. Fortsatt er det tusenvis av rever som trenger hjelp. Skriv under for forbud mot pelsdyroppdrett!

 


Skriv under: Stopp pelsindustrien!

Revene hadde vært i bur hele livet og ventet på å bli drept. Slik gikk det heldigvis ikke! Sammen med partneren vår i Polen og de lokale myndighetene reddet vi de 17 revene fra den ulovlige farmen. Vi tok med oss hver eneste rev og ga dem friheten de så lenge hadde drømt om. 

– Da vi fant farmen ble vi møtt av ekstremt utslitte dyr som nesten ikke klarte å bevege seg ordentlig etter å ha vært innesperret i bur hele livet, forteller Pawel Rawicki fra Animas partnerorganisasjon i Polen.  

Nå er revene på et fristed for dyr i naturlige omgivelser. De har fått pleie og omsorg, og nå har de kviknet til. Nå suser de rundt, leker og går på oppdagelsesferd. De nyter å bare være til.

Redningsaksjonen er den største av sitt slag og en kjempeseier i kampen mot pelsdyroppdrett i Polen. De 17 revene vi har reddet skal vise verden at ingen dyr hører hjemme i bur. Oppdretteren vil bli anmeldt til myndighetene av oss og den lokale partnerorganisasjonen vår.

Regjeringen i Polen har foreslått å forby pelsdyroppdrett. Nå trenger de oppbakking! Skriv under for forbud mot pelsdyroppdrett. La oss gjøre grusomhetene til historie!


Skriv under: Stopp pelsindustrien!