Mer om skrekkens zoo

16 April, 2020

FEngasjementet og den fantastiske støtten vi har fått, til de stakkars dyrene i den familieeide zoo i byen Porkovsk, Ukraina, har gitt resultater.

Hvis du ikke allerede har skrevet under, så kan du gjøre det her.


Si nei til "underholdning" med dyremishandling!

Det hjelper å gi dyrene en stemme

Bekymrede og opprørte dyrevenner har skrevet under for dyrene, og sammen med våre internasjonale partnere i Anima, har vi lagt et massivt press på de lokale myndigheter om å flytte dyrene omgående.

Vi var veldig nære ved å lykkes da den lokale guvernøren Alexander Kuz dessverre blandet seg inn i debatten. Han mener at den familieeide zoo kun trenger økonomiske midler, så får dyrene det bedre. Derfor blokkerte han redningsaksjonen.

Vi troe ikke på at økonomiske midler er løsningen, og mener fortsatt at det er snakk om ulovlige forhold som må stoppes umiddelbart.

Så hva gjør vi?

Vi vil få denne Ukrainske zoo på politikernes agenda, og derfor har vi oppfordret de Danske medlemmene av Europa-Parlamentet til å kjempe sammen med oss og ta saken opp i Parlamentet.

Du er mer enn velkommen til å dele dette innlegget på dine sosiale medier så vi sammen kan spre budskapet og få dyrene flyttet.

Vi gir ikke opp før skrekkens zoo er stengt.


Si nei til "underholdning" med dyremishandling!