Støtt dyrene – akkurat nå kommer vi ekstra langt for hver krone!

30 June, 2020

For hvert nytt medlem som skriver seg på i juni får vi nå 100 kroner ekstra fra en gavmild donor. Dvs. At når du skriver under for å støtte med 75 kr i mnd. Mottar vi 175 kroner fra deg. Men skynd deg å bli medlem, tilbudet gjelder kun frem til 25. juli. 

 

Det er NÅ vi må handle!

Anima har i flere år jobbet med å få innført en dyrevernlov i Kina som skal gi bedre beskyttelse til dyrene i landet. Vi kjemper for et forbud mot den brutale hund og katt kjøttindustrien, og vi kjemper for en bedre beskyttelse av ville dyr i landet, som blant annet oppdrett og salg av pels og kjøtt på alle landets markeder.

Akkurat nå er alles øyne rettet mot Kina, hvor det er stort behov for at forholdene blir bedre. Den aktuelle korona epidemiene understreker tydelig at nåværende situasjon ikke er holdbar for verken dyr eller mennesker. De mener at viruset har opphav fra et marked i den kinesiske byen Wuhan, hvor viruset smittet fra dyr til menneske. Det er nå vi skal presse på og minne den kinesiske regjeringen om at det må handles så fort som mulig.

Det er NÅ vi må handle – for både dyr og menneskers skyld. Bli medlem i dag og bidra til forandring:                                                                                

 

Hva gjør Anima? 

I vårt arbeid fokuserer vi på tre områder: Opplysning og kampanjearbeid, internasjonalt samarbeid og politisk arbeid.

Politisk arbeid

Vi jobber politisk, så vi kan overbevise de som har makt om hvor viktig der er å stoppe utnyttelse av dyr. Det gjør vi blant annet gjennom innsamlinger av underskrifter, så vi kan dokumenterer overfor politikere at omverdenen ikke vil akseptere at dyrene lider

Internasjonalt arbeid

Vi er ikke alene. Denne oppgaven er så stor og så viktig at vi er en del av et internasjonalt samarbeid som alle jobber mot samme mål: Sikre bedre forhold for dyrene i Kina. Jo flere som står sammen om en koordinert innstas, desto større mulighet er det for at det skapes forandring.

Opplysning og kampanjearbeid

Vi viser virkeligheten til alle de menneskene som ennå ikke er klar over hva noen dyr utsettes for. Det gjør vi blant annet gjennom kampanjer som sette fokus på dyrenes forhold. 

 

*Ekstra donasjon på kr 100 fra en anonym donor gjelder kun i juli for opp til 50 nye medlemmer.