Lev dyrevennlig!

Vi kan alle gjøre en stor forskjell ved å kutte ned på eller kutte ut dyreprodukter. Det er bra for dyrene, for miljøet og for deg.

Hva har Bill Clinton, Natalie Portman, Ellen DeGeneres, Ellie Goulding, Joaquin Phoenix og Miley Cyrus til felles? De har alle byttet ut kjøtt og dyreprodukter med mat fra planteriket.

Få inspirasjon til å spise grønnere!

Få inspirasjon til å spise grønnere!

Å spise plantebasert er en voksende trend – også i Norge. Flere og flere tar nå grep for å gjøre verden til et bedre sted for dyr, mennesker og miljø. I dagens kjøttproduksjon utsettes milliarder av dyr for kynisk behandling og de drepes på samlebånd. Kjøttforbruket vårt er i dag så høyt at det er skadelig for planeten og helsa vår.

Du kan være med å hjelpe dyrene og miljøet – samtidig som du gjør noe bra for kroppen din! Vi i Anima er her for å hjelpe deg. Vi vil gjerne gjøre det lett for deg å kutte ned på dyreprodukter.

Kanskje lurer du på hvordan du skal dekke proteinbehovet ditt uten kjøtt? På hvordan du lager en kjøttfri middag? Og hvor du i det hele tatt skal starte? Vi foreslår at du starter akkurat her sammen med oss.

Få inspirasjon rett hjem i postkassa!

Få inspirasjon til å spise grønnere og mer dyrevennlig! Skriv inn navn og adresse i skjemaet under, så sender vi deg magasinet Grønn Inspirasjon helt gratis!