Hjelp hundene i Sør-Korea! Landet skjuler en skitten hundekjøttindustri

23 January, 2018

Sør-Korea er mer enn OL. Under den idylliske overflaten skjuler det seg hundekjøttfarmer og årlige hundekjøttdager hvor hundene blir torturert.

Skriv under for å protestere mot grusomhetene!


Stopp hundekjøttmarkedene!

 

Hundekjøttfarmer i Sør-Korea

Sør-Korea er det eneste landet i verden hvor man oppdretter hunder på kjøttfarmer. Her finner vi blant annet golden retriever, beagle og chihuahua. På kjøttfarmene er de innesperret i bur hele livet. De får ingen kjærlighet fra mennesker og blir aldri tatt ut av buret for å gå på tur. Det eneste de opplever er innesperring dag ut og dag inn. De er desperate etter å komme ut og frustrasjonen deres er til å ta og føle på. Burene som står ute beskytter hverken mot den ekstreme sommervarmen eller vinterkulda. 

Årlige hundekjøttdager i Sør-Korea

Hvert år arrangeres hundekjøttdagene Bok Nal i Sør-Korea. Her blir tusenvis av hunder torturert. Hundene blir banket og brent levende fordi mange tror kjøttet smaker bedre når det er fullt av adrenalin.

Vær et lys i mørket - skriv under for hundene!

Hundene i Sør-Korea er helt prisgitt at vi mennesker reagerer. Internasjonale protester har nå gjort at befolkningen begynner å få øynene opp for grusomhetene som foregår. Spesielt unge er begynt å anerkjenne at hunder er tenkende og følende vesener som må behandles med kjærlighet og omsorg.

Nå øyner vi håp. Sør-Koreas nye president har uttalt at han er imot hundekjøttindustrien.

Gjør hundekjøtt til historie - skriv under for hundene i dag!


Stopp hundekjøttmarkedene!