Du kan hjelpe dyr i nød!

Din støtte gjør en stor forskjell og er med på å redde dyr hver måned.

Tast inn gyldig beløp (minst 10 kr)
Skriv inn både fornavn og etternavn.
Skriv inn gyldig epostadresse
Skriv inn telefonnummer på 8 siffer.
Sikret
You will now be taken to a secure 3D secure payment page

Vi jobber hver dag for å hjelpe dyr i nød og skape en fremtid uten dyremishandling. Gjennom kampanjene våre oppnår vi konkrete resultater for dyrene, men vi har bruk for din hjelp for å kunne fortsette arbeidet. Støtt i dag og vær med på å skape en fremtid uten dyremishandling! Alle beløp er med på å gjøre en stor forskjell for dyr i nød.

Dialog med næringslivet

Vi går i dialog med næringslivet for å skape forandring for dyrene. Vi har bidratt til at matbutikker- og matvareprodusenter har kuttet produkter med de verste formene for dyremishandling - blant annet gåselever og buregg. Vi har også bidratt til at over 250 motefirmaer har sluttet med ekte pels.

Politisk arbeid for dyrene

Det politiske og internasjonale arbeidet vårt for dyrene nytter. Vi har bidratt til forbud mot hunde- og kattepels i EU, slutt på dyreforsøk til kosmetikktesting i EU, EU-flertall for å fjerne støtte til tyrefekting, samt forbud mot pelsdyroppdrett av rev i Danmark.

Redder dyr i nød

Redningsaksjoner av dyr i nød er en viktig del av arbeidet vårt. Vi har reddet hunder fra hundekjøttfestivalen i Kina, og rever fra skrekkelige forhold i Polen. Hvert år redder vi høner som skal gasses ihjel, og omplasserer dem til familier som vil gi dem et hjem.

Du blir nå tatt videre til en sikker 3D Secure betalingsmetode hvor opplysingene dine er beskyttet